GEREKLEN MALZEMELER
* 1 demet taze soğan
* 250 gram margarin
* 5 adet yufka
* Tuz,karabiber
* 250 gram kıyma
* 1 adet domates
* 1 adet kırmızıbiber
* Yarım demet maydanoz
* 2 adet soğan
HAZIRLANIŞ ŞEKLİ
1 - Öncelikle margarini küçük bir tavaya alıp eritin. Yufkaları yağlayıp,üst üste koyun.Yağlanmış tepsiye yerleştirin.Dışarıda kalan kısımlarını düzgün bir şekilde kesin.
2 - Soğanı yemeklik doğrayın.Kıymayla beraber ayrı bir tencerede hiç suyu kalmayacak biçimde pişirin.Domatesi küp doğrayın.Taze soğan ve maydanozu ince kıyın.Yufkanın üzerine yayın.
Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında üzeri kızarana dek pişirin.Dilerseniz sarımsaklı yoğurtla servis yapın.
27 Aralık 2007 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder